Polat Quality

  Gratis proefles

  Rijbewijs binnen 2 weken!

  Ervaren instructeurs

  Betalen in termijnen mogelijk

  Automaat of motor rijbewijs halen

  Rijbewijs halen in Nederlands, Engels en Turks

AanmeldenNeem contact op

Als Rijschool Polat Quality geven we al jarenlang rijles en cursussen aan leerlingen en studenten van alle leeftijden! Dankzij 2toDrive kun je al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Bij rijschool Polat Quality staan we garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs of theorie-examen kunt halen. De beste rijschool voor om makkelijk en snel je rijbewijs te halen.

Bij Rijschool Polat Quality hanteren wij vaste tarieven. Je eerste proefles is gratis en wordt vergoedt bij deze actie, ervaar zelf hoe het is om examengericht rijles te krijgen bij de leukste Rijschool van Amsterdam en omstreken. Daarnaast bieden wij ook lessen aan waardoor je kunt rijden met een automaat of motor rijlessen.

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem nu contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het behalen van je rijbewijs.

  Mogelijkheid tot betalen per losse les, betaal nooit teveel voor je rijbewijs!
  De beste rijschool van Amsterdam en omgeving.
  Examengericht rijles volgen
  Klanten geven ons een 9,1
  Persoonlijke begeleiding van theorie tot praktijk
  Al meer dan 10 jaar ervaring in leren rijden
  Goed opgeleide gecertificeerde instructeurs
  Kwalitatief rijlessen, maar toch betaalbaar!
  Theoriecursus volgen bij je eigen instructeur
  Betalen in termijnen is mogelijk

Onze diensten

Motorrijbewijs

Bij ons kun je ook gemakkelijk
je
motorrijbewijs halen!

Theorie examen

Theorie examen? 99% slagingspercentage
bij Polat Quality!

Rijbewijs binnen 2 weken!

Gemakkelijk, veilig en binnen 2 weken jouw rijbewijs in the pocket!

Versnelde rijopleiding

Deze versnelde rijopleiding biedt je de mogelijkheid om snel je rijbewijs te halen.

Rijopleiding op maat

Sommige leerlingen hebben al rijervaring maar sommige leerlingen hebben misschien angst om te falen. Bij het aanvragen van een proefles krijg je advies over je rijvaardigheid en inzicht.

Vriendelijke rij-instructeurs

Bij rijschool Polat Quality werken we met ervaren en vriendelijke rij-instructeurs. Voor het behalen van je rijbewijs of theorie-examen ben je bij ons aan het juiste adres!

Begin al vanaf 16,5 jaar

Als Rijschool geven we al jarenlang rijles en cursussen aan leerlingen en studenten van alle leeftijden! Dankzij 2toDrive kun je al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen.

Examen Gericht, De Beste Rij Instructeurs En Veilig De Weg Op!

Klanten over ons

mustafa eren
mustafa eren
2023-10-24
Rij-Instructeur die kritisch en professioneel met goede uitleg geeft. Is zeker een aanrader !
Ysf O
Ysf O
2023-10-21
In 1x geslaagd voor Avb en Avd binnen 1 maand tijd! Betere rijschool vind je niet in Amsterdam , top rijschool Polat Quality!!
Ilker Delikaya
Ilker Delikaya
2023-10-21
Binnen 3 weken heb ik mijn avb en avd in een keer behaald. Super blij dat ik voor rijschool Polat quality heb gekozen. ????????????????
M
M
2023-10-14
Polat een van de beste instructeur van Amsterdam. Ben echt erg blij eindelijk mijn rijbewijs heb.
Ali
Ali
2023-10-13
Geweldige rijinstructeur die zijn uiterste best doet om je te helpen. Ik heb hele goede, leerzame motorlessen gehad en hij heeft vaak genoeg ook speciaal tijd voor mij vrij gemaakt om me goed voor te bereiden voor m’n examens. Dankzij hem in één keer geslaagd voor mijn AVB en AVD. Zeker een aanrader!
Rachid Ras
Rachid Ras
2023-09-18
Rijschool die voor je klaar staat en altijd tijd voor je neemt , heeft mij heel goed geholpen terwijl ik nooit motor heb gereden. Is beetje streng tegen je maar dit is alleen omwille van jezelf en het helpt heel goed voor mij . Allebij de examen gehaald door inzettingen van de rijinstructeur en zijn geduldheid voor de leerlingen. Nog bedankt voor je inzet
th0m20
th0m20
2023-07-24
In 1x mijn auto rijbewijs gehaald via Polat Quality. De rijlessen met Enez waren leerzaam, gezellig en effectief. Door de kennis en manier van les geven van Enez heb ik vol zelfvertrouwen kunnen toewerken richting het examen. Ik kan het iedereen aanraden om te lessen bij Polar Quality!!
Santiago Florez Pinto
Santiago Florez Pinto
2023-07-24
Bij Polat Quality mijn motorrijlessen gevolgd en in één keer geslaagd voor alle toetsen! Geweldige instructeur met veel geduld en positieve instelling. Structuur, variatie en persoonlijke aandacht maakten het leerproces fantastisch. Ik raad Polat Quality ten zeerste aan! Bedankt voor alles! ????????️
Tayfun Basaran
Tayfun Basaran
2023-07-06
Beste rijschool van Amsterdam in 1keer geslaagd voor me motorrijbewijs en dat binnen 3 weken nog nooit eerder motor gereden Polat geeft beste instructies begeleiding met mooie tips en tricks voor de examen dankjewel voor alles Polat Quality
Huseyin Aldemir
Huseyin Aldemir
2023-06-20
In 1 keer geslaagd voor zowel AVB als AVD. Enes is een geweldige instructeur die veel energie in de lessen stopt om ervoor te zorgen dat je vol vertrouwen en op je gemak kan afrijden. Echt een aanrader voor een ieder die voor zijn motorrijbewijs wil gaan.

Rijschool Polat Quality

Bij Rijschool Polat Quality staan wij garant voor een veilige en verantwoorde weg naar het behalen van je rijbewijs of theorie-examen. Wij zijn dé ideale keuze om op een efficiënte en doeltreffende manier je rijbewijs te behalen.

N

Uitstekend Slagingspercentage:

N

Betaalbaar Rijbewijs:

N

Vriendelijke en Gecertificeerde Rij-instructeurs:

N

Moderne Lesauto’s:

Hoe gaat Polat Quality te werk?

1

Kies Uw Pakket

Kies het pakket dat het beste bij jou past – of het nu gaat om autorijlessen, motorrijlessen, of taxirijlessen met een taxipas.

2

Formulier Invullen

Vul het formulier in om je in te schrijven voor onze rijlessen en/of examens, Laat ons weten welke type rijlessen je wilt volgen en of je al enige ervaring hebt.

3

Contact Opnemen

Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en een lesplan op maat te maken. Bij Rijschool Polat Quality streven we ernaar om jouw persoonlijke doelen en wensen te realiseren.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?