Motorrijlessen

Haal Snel En Voordelig Je Rijbewijs A

AanmeldenNeem contact op

Motorrijles

Sinds 2009 bieden wij een motorrijopleiding aan en inmiddels hebben we een positieve ervaringen met allerlei soorten leerlingen. Ons extreem hoge slagingspercentage van 91% hebben we te danken aan de kwaliteit en service die onze motorrijschool in Amsterdam verleend. Om je motorrijbewijs te halen leg je drie examens af.

De motorrijopleiding bestaat uit:

– CBR Theorie-examen;
– Algemene Voertuigbeheersing- (AVB);
– Algemene Verkeer Deelname (AVD) examen.

Vaste rijinstructeur 
Na je proefrijles wordt je direct gekoppeld aan een rijinstructeur die goed bij je past. Al in 15 rijlesdagen kan hij je klaarstomen voor het AVB- en AVD examen. Nieuwste lesmotoren Tijdens de motorrijopleiding maak je gebruik van Kawasaki 2019 Z650. De rijschoolbranche heeft deze motor uitgeroepen tot de beste lesmotor. Leerlingen op deze motor hebben gemiddeld 4 uur minder motorrijles nodig om hun motorrijbewijs te kunnen behalen.

Modern rijlesprogramma 
Dankzij onze unieke motorrijschoolsoftware kan de leerling zelf zijn rijlessen inplannen, zijn rijlesvorderingen bijhouden en zelfstandig voorbereiden op de verschillende examens. Door deze zelfstandigheid kun je zelf bepalen hoelang je motorrijopleiding duurt!

  Mogelijkheid tot betalen per losse les, betaal nooit teveel voor je rijbewijs!

  De beste rijschool van Amsterdam en omgeving.

  Examengericht rijles volgen

  Klanten geven ons een 9,7

  Persoonlijke begeleiding van theorie tot praktijk

  Al meer dan 12 jaar ervaring in leren rijden

  Goed opgeleide gecertificeerde instructeurs

  Kwalitatief rijlessen, maar toch betaalbaar!

  Theoriecursus volgen bij je eigen instructeur

  Betalen in termijnen is mogelijk

Rijschool Machtigen > 

|

Deze leerlingen gingen je voor:

mustafa eren
mustafa eren
2023-10-24
Rij-Instructeur die kritisch en professioneel met goede uitleg geeft. Is zeker een aanrader !
Ysf O
Ysf O
2023-10-21
In 1x geslaagd voor Avb en Avd binnen 1 maand tijd! Betere rijschool vind je niet in Amsterdam , top rijschool Polat Quality!!
Ilker Delikaya
Ilker Delikaya
2023-10-21
Binnen 3 weken heb ik mijn avb en avd in een keer behaald. Super blij dat ik voor rijschool Polat quality heb gekozen. ????????????????
M
M
2023-10-14
Polat een van de beste instructeur van Amsterdam. Ben echt erg blij eindelijk mijn rijbewijs heb.
Ali
Ali
2023-10-13
Geweldige rijinstructeur die zijn uiterste best doet om je te helpen. Ik heb hele goede, leerzame motorlessen gehad en hij heeft vaak genoeg ook speciaal tijd voor mij vrij gemaakt om me goed voor te bereiden voor m’n examens. Dankzij hem in één keer geslaagd voor mijn AVB en AVD. Zeker een aanrader!
Rachid Ras
Rachid Ras
2023-09-18
Rijschool die voor je klaar staat en altijd tijd voor je neemt , heeft mij heel goed geholpen terwijl ik nooit motor heb gereden. Is beetje streng tegen je maar dit is alleen omwille van jezelf en het helpt heel goed voor mij . Allebij de examen gehaald door inzettingen van de rijinstructeur en zijn geduldheid voor de leerlingen. Nog bedankt voor je inzet
th0m20
th0m20
2023-07-24
In 1x mijn auto rijbewijs gehaald via Polat Quality. De rijlessen met Enez waren leerzaam, gezellig en effectief. Door de kennis en manier van les geven van Enez heb ik vol zelfvertrouwen kunnen toewerken richting het examen. Ik kan het iedereen aanraden om te lessen bij Polar Quality!!
Santiago Florez Pinto
Santiago Florez Pinto
2023-07-24
Bij Polat Quality mijn motorrijlessen gevolgd en in één keer geslaagd voor alle toetsen! Geweldige instructeur met veel geduld en positieve instelling. Structuur, variatie en persoonlijke aandacht maakten het leerproces fantastisch. Ik raad Polat Quality ten zeerste aan! Bedankt voor alles! ????????️
Tayfun Basaran
Tayfun Basaran
2023-07-06
Beste rijschool van Amsterdam in 1keer geslaagd voor me motorrijbewijs en dat binnen 3 weken nog nooit eerder motor gereden Polat geeft beste instructies begeleiding met mooie tips en tricks voor de examen dankjewel voor alles Polat Quality
Huseyin Aldemir
Huseyin Aldemir
2023-06-20
In 1 keer geslaagd voor zowel AVB als AVD. Enes is een geweldige instructeur die veel energie in de lessen stopt om ervoor te zorgen dat je vol vertrouwen en op je gemak kan afrijden. Echt een aanrader voor een ieder die voor zijn motorrijbewijs wil gaan.

Examen Gericht, De Beste Rij Instructeurs En Veilig De Weg Op!

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?