Over Polat Quality

Bij rijschool Polat Quality staan we garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs of theorie-examen kunt halen. De beste rijschool voor om makkelijk en snel je rijbewijs te halen.

Offerte aanvragenNeem contact op

Als Rijschool Polat Quality geven we al jarenlang rijles en cursussen aan leerlingen en studenten van alle leeftijden! Je kunt bij ons al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Naast het behalen van een auto rijbewijs bieden wij ook de mogelijkheid tot het behalen van een motor of scooter rijbewijs. Bij rijschool Polat Quality staan we garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs of theorie-examen kunt halen. De beste rijschool voor om makkelijk en snel je rijbewijs te halen.

Bij Rijschool Polat Quality hanteren wij vaste tarieven. bij afname van een pakket is de eerste proefles gratis en wordt vergoedt bij deze actie, ervaar zelf hoe het is om examengericht rijles te krijgen bij de leukste Rijschool van Amsterdam en omstreken. Daarnaast bieden wij ook lessen aan waardoor je kunt rijden met een automaat of motor rijlessen.

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem nu contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het behalen van je rijbewijs.

  Mogelijkheid tot betalen per losse les, betaal nooit teveel voor je rijbewijs!
  De beste rijschool van Amsterdam en omgeving.
  Examengericht rijles volgen
  Klanten geven ons een 9,7
  Persoonlijke begeleiding van theorie tot praktijk
  Al meer dan 10 jaar ervaring in leren rijden
  Goed opgeleide gecertificeerde instructeurs
  Kwalitatief rijlessen, maar toch betaalbaar!
  Theoriecursus volgen bij je eigen instructeur
  Betalen in termijnen is mogelijk

Rijbewijs Halen

Bij Rijschool Polat Quality staan wij garant voor een veilige en verantwoorde weg naar het behalen van je rijbewijs of theorie-examen. Wij zijn dé ideale keuze om op een efficiënte en doeltreffende manier je rijbewijs te behalen.

Onze voordelen:

1. Uitstekend Slagingspercentage: Ons slagingspercentage ligt aanzienlijk hoger dan het gemiddelde van rijscholen, zoals vermeld op CBR.nl.

2. Betaalbaar Rijbewijs: Bij ons krijg je altijd een rijopleiding die perfect bij jou past, zonder dat je te veel betaalt voor je rijbewijs.

3. Vriendelijke en Gecertificeerde Rij-instructeurs: Onze instructeurs zijn niet alleen professioneel en gecertificeerd, maar ook vriendelijk en toegewijd om jou te helpen slagen.

4. Moderne Lesauto’s: Onze lesauto’s zijn nieuw en voorzien van moderne technologieën, waardoor je comfortabel en zelfverzekerd kunt leren rijden.

Kies voor Rijschool Polat Quality en bereik snel en veilig je doel: het behalen van je rijbewijs.

|

Deze leerlingen gingen je voor:

mustafa eren
mustafa eren
2023-10-24
Rij-Instructeur die kritisch en professioneel met goede uitleg geeft. Is zeker een aanrader !
Ysf O
Ysf O
2023-10-21
In 1x geslaagd voor Avb en Avd binnen 1 maand tijd! Betere rijschool vind je niet in Amsterdam , top rijschool Polat Quality!!
Ilker Delikaya
Ilker Delikaya
2023-10-21
Binnen 3 weken heb ik mijn avb en avd in een keer behaald. Super blij dat ik voor rijschool Polat quality heb gekozen. ????????????????
M
M
2023-10-14
Polat een van de beste instructeur van Amsterdam. Ben echt erg blij eindelijk mijn rijbewijs heb.
Ali
Ali
2023-10-13
Geweldige rijinstructeur die zijn uiterste best doet om je te helpen. Ik heb hele goede, leerzame motorlessen gehad en hij heeft vaak genoeg ook speciaal tijd voor mij vrij gemaakt om me goed voor te bereiden voor m’n examens. Dankzij hem in één keer geslaagd voor mijn AVB en AVD. Zeker een aanrader!
Rachid Ras
Rachid Ras
2023-09-18
Rijschool die voor je klaar staat en altijd tijd voor je neemt , heeft mij heel goed geholpen terwijl ik nooit motor heb gereden. Is beetje streng tegen je maar dit is alleen omwille van jezelf en het helpt heel goed voor mij . Allebij de examen gehaald door inzettingen van de rijinstructeur en zijn geduldheid voor de leerlingen. Nog bedankt voor je inzet
th0m20
th0m20
2023-07-24
In 1x mijn auto rijbewijs gehaald via Polat Quality. De rijlessen met Enez waren leerzaam, gezellig en effectief. Door de kennis en manier van les geven van Enez heb ik vol zelfvertrouwen kunnen toewerken richting het examen. Ik kan het iedereen aanraden om te lessen bij Polar Quality!!
Santiago Florez Pinto
Santiago Florez Pinto
2023-07-24
Bij Polat Quality mijn motorrijlessen gevolgd en in één keer geslaagd voor alle toetsen! Geweldige instructeur met veel geduld en positieve instelling. Structuur, variatie en persoonlijke aandacht maakten het leerproces fantastisch. Ik raad Polat Quality ten zeerste aan! Bedankt voor alles! ????????️
Tayfun Basaran
Tayfun Basaran
2023-07-06
Beste rijschool van Amsterdam in 1keer geslaagd voor me motorrijbewijs en dat binnen 3 weken nog nooit eerder motor gereden Polat geeft beste instructies begeleiding met mooie tips en tricks voor de examen dankjewel voor alles Polat Quality
Huseyin Aldemir
Huseyin Aldemir
2023-06-20
In 1 keer geslaagd voor zowel AVB als AVD. Enes is een geweldige instructeur die veel energie in de lessen stopt om ervoor te zorgen dat je vol vertrouwen en op je gemak kan afrijden. Echt een aanrader voor een ieder die voor zijn motorrijbewijs wil gaan.

Meer weten? Bekijk onze diensten.

Auto rijlessen

Bij Rijschool PolatQuality zijn onze auto rijlessen de sleutel tot jouw onafhankelijkheid op de weg. Met flexibele lessen en een persoonlijke aanpak kun je in jouw eigen tempo leren. Kies voor succes op vier wielen en start vandaag nog jouw reis naar een rijbewijs

Motor rijlessen

Ontdek de vrijheid van de weg op twee wielen met onze motorrijlessen. Onze ervaren instructeurs begeleiden je van beginner tot zelfverzekerde motorrijder. Leer de kunst van het motorrijden en voel de opwinding van de open weg. Schrijf je vandaag nog in.

Rijschool Polat Quality

Polat Quality is dé bestemming voor iedereen die de kunst van veilig en zelfverzekerd autorijden wil beheersen. Met onze rijschool ben je verzekerd van hoogwaardige instructie en toegewijde begeleiding. Onze ervaren en gecertificeerde instructeurs begrijpen dat elke leerling uniek is, en ze passen hun lesmethoden aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een beginner bent die net begint met het leren van autorijden of iemand die zijn rijvaardigheden wil verfijnen, bij Polat Quality kun je rekenen op op maat gemaakte lespakketten die jouw doelen omvatten.

Bij ons draait het niet alleen om het behalen van je rijbewijs, maar om het ontwikkelen van blijvende rijvaardigheden die je een leven lang kunt gebruiken. We bereiden onze leerlingen grondig voor op het rijexamen en leren hen hoe ze zich met zelfvertrouwen en beheersing in het verkeer kunnen bewegen. Met flexibele lestijden, inclusief avonden en weekends, streven we ernaar om onze rijlessen zo gemakkelijk mogelijk in jouw drukke schema te integreren. Kies voor Polat Quality en begin vandaag nog aan je reis naar een succesvolle en zelfverzekerde toekomst op de weg.

Beoordeeld met een 9,1!

Onze leerlingen waarderen de hoogwaardige instructie, de flexibele lestijden en de persoonlijke aanpak die Rijschool PolatQuality biedt om hen te helpen veilig en zelfverzekerd te leren rijden.

Resultaatgericht Onderwijs

Ons doel is niet alleen om je te helpen slagen voor het rijexamen, maar ook om je voor te bereiden op veilig rijden in echte verkeerssituaties. 

Deskundige Instructeurs

Onze instructeurs zijn ervaren, gecertificeerd en toegewijd aan jouw succes op de weg. Ze begeleiden je met geduld en expertise om ervoor te zorgen dat je rijvaardigheden van topkwaliteit ontwikkelt.

10+ Jaar ervaring in leren rijden

Tien jaar expertise in het lesgeven en begeleiden van aspirant-chauffeurs naar succes op de weg.

t

Heeft u een vraag?
Wij hebben het antwoord.

Hoe lang duurt het gemiddeld voordat ik mijn rijbewijs kan halen?

De duur om je rijbewijs te behalen kan variëren afhankelijk van individuele factoren zoals je leercurve, beschikbaarheid en consistentie van lessen, en hoe snel je de benodigde vaardigheden onder de knie krijgt. Gemiddeld genomen duurt het meestal tussen de 6 tot 12 maanden om een rijbewijs te behalen. Onze ervaren instructeurs werken samen met jou om je leerproces zo efficiënt mogelijk te maken.

Ik wil graag advies. Wat moet ik doen?

Wij geven u GRATIS advies. Klik hier en vul het formulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Kunt uw vraag niet wachten? Bel dan 06 810 044 99

Kan ik lessen volgen op flexibele tijden, inclusief avonden of weekends?

Ja, bij Rijschool PolatQuality begrijpen we dat iedereen een druk leven heeft. We bieden flexibele lestijden, waaronder avond- en weekendlessen, om aan jouw schema te voldoen. We doen ons best om lessen te plannen op tijden die voor jou het meest geschikt zijn.

Zijn jullie instructeurs gecertificeerd en ervaren?

Absoluut! Onze instructeurs zijn allemaal gecertificeerd en hebben uitgebreide ervaring in het opleiden van nieuwe bestuurders. Ze zijn goed op de hoogte van de nieuwste verkeersregels en -voorschriften en zijn toegewijd om jou de kennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om veilig en zelfverzekerd te rijden. We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze instructie.

Wat is het verschil tussen een automaat en een handgeschakelde rijles, en hoe kies ik de juiste voor mij?

Bij Rijschool PolatQuality bieden we zowel automatische als handgeschakelde rijlessen aan. Het belangrijkste verschil tussen de twee is de transmissie van de auto. Een automaat heeft geen koppelingspedaal en schakelt automatisch, terwijl een handgeschakelde auto een koppelingspedaal en handmatige versnellingen heeft.

De keuze tussen automatisch en handgeschakeld hangt af van jouw persoonlijke voorkeur en behoeften. Automatische auto’s zijn over het algemeen eenvoudiger te leren rijden, omdat je je niet bezig hoeft te houden met schakelen. Dit kan handig zijn als je je wilt concentreren op het leren van basisrijvaardigheden. Handgeschakelde auto’s bieden meer controle en kunnen nuttig zijn als je van plan bent om in de toekomst verschillende soorten voertuigen te besturen.

Onze instructeurs kunnen je adviseren en helpen bij het kiezen van de juiste optie op basis van jouw doelen en behoeften. Of je nu kiest voor automatisch of handgeschakeld, we zorgen ervoor dat je de nodige vaardigheden ontwikkelt om veilig en bekwaam te rijden.

Examen Gericht, De Beste Rij Instructeurs En Veilig De Weg Op!

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?