Scooter Rijbewijs

Binnen 1 dagje rijbewijs halen!

AanmeldenNeem contact op

SUPER ACTIE!*
4 uur rijles van €350,- voor €299!
Inclusief Praktijkexamen

*deze actie geldt tot 1 juli 2024

Scooter Rijbewijs

Ben je van plan om je scooterrijbewijs te halen? Fantastisch! Bij Polat Quality kun je gemakkelijk en voordelig je theorie en praktijklessen inclusief examens plannen. Dankzij onze uitgebreide ervaring weten we precies wat je nodig hebt om je scootertheorie in slechts één dag te behalen en binnen enkele lessen ook je rijbewijs. Bovendien bieden we een garantie van bijna 100% slagingskans.

Rijschool Polat Quality

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem dan nu contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het behalen van je rijbewijs.

Meld je aan en behaal binnen 1 dag je rijbewijs!

 

  Mogelijkheid tot betalen per losse les, betaal nooit teveel voor je rijbewijs!

  De beste rijschool van Amsterdam en omgeving.

  Examengericht rijles volgen

  Klanten geven ons een 9,7

  Persoonlijke begeleiding 

  Al ruim 15 jaar ervaring in leren rijden

  Goed opgeleide gecertificeerde instructeurs

  Kwalitatief rijlessen, maar toch betaalbaar!

  Theoriecursus volgen bij je eigen instructeur

  Betalen in termijnen is mogelijk

Deze leerlingen gingen je voor:

mustafa eren
mustafa eren
2023-10-24
Rij-Instructeur die kritisch en professioneel met goede uitleg geeft. Is zeker een aanrader !
Ysf O
Ysf O
2023-10-21
In 1x geslaagd voor Avb en Avd binnen 1 maand tijd! Betere rijschool vind je niet in Amsterdam , top rijschool Polat Quality!!
Ilker Delikaya
Ilker Delikaya
2023-10-21
Binnen 3 weken heb ik mijn avb en avd in een keer behaald. Super blij dat ik voor rijschool Polat quality heb gekozen. ????????????????
M
M
2023-10-14
Polat een van de beste instructeur van Amsterdam. Ben echt erg blij eindelijk mijn rijbewijs heb.
Ali
Ali
2023-10-13
Geweldige rijinstructeur die zijn uiterste best doet om je te helpen. Ik heb hele goede, leerzame motorlessen gehad en hij heeft vaak genoeg ook speciaal tijd voor mij vrij gemaakt om me goed voor te bereiden voor m’n examens. Dankzij hem in één keer geslaagd voor mijn AVB en AVD. Zeker een aanrader!
Rachid Ras
Rachid Ras
2023-09-18
Rijschool die voor je klaar staat en altijd tijd voor je neemt , heeft mij heel goed geholpen terwijl ik nooit motor heb gereden. Is beetje streng tegen je maar dit is alleen omwille van jezelf en het helpt heel goed voor mij . Allebij de examen gehaald door inzettingen van de rijinstructeur en zijn geduldheid voor de leerlingen. Nog bedankt voor je inzet
th0m20
th0m20
2023-07-24
In 1x mijn auto rijbewijs gehaald via Polat Quality. De rijlessen met Enez waren leerzaam, gezellig en effectief. Door de kennis en manier van les geven van Enez heb ik vol zelfvertrouwen kunnen toewerken richting het examen. Ik kan het iedereen aanraden om te lessen bij Polar Quality!!
Santiago Florez Pinto
Santiago Florez Pinto
2023-07-24
Bij Polat Quality mijn motorrijlessen gevolgd en in één keer geslaagd voor alle toetsen! Geweldige instructeur met veel geduld en positieve instelling. Structuur, variatie en persoonlijke aandacht maakten het leerproces fantastisch. Ik raad Polat Quality ten zeerste aan! Bedankt voor alles! ????????️
Tayfun Basaran
Tayfun Basaran
2023-07-06
Beste rijschool van Amsterdam in 1keer geslaagd voor me motorrijbewijs en dat binnen 3 weken nog nooit eerder motor gereden Polat geeft beste instructies begeleiding met mooie tips en tricks voor de examen dankjewel voor alles Polat Quality
Huseyin Aldemir
Huseyin Aldemir
2023-06-20
In 1 keer geslaagd voor zowel AVB als AVD. Enes is een geweldige instructeur die veel energie in de lessen stopt om ervoor te zorgen dat je vol vertrouwen en op je gemak kan afrijden. Echt een aanrader voor een ieder die voor zijn motorrijbewijs wil gaan.

Rijschool Polat Quality

Bij Rijschool Polat Quality staan wij garant voor een veilige en verantwoorde weg naar het behalen van je rijbewijs of theorie-examen. Wij zijn dé ideale keuze om op een efficiënte en doeltreffende manier je rijbewijs te behalen.

N

Uitstekend Slagingspercentage

N

Betaalbaar Rijbewijs

N

Vriendelijke en Gecertificeerde Rij-instructeurs

N

Moderne Lesauto’s

Examen Gericht, De Beste Rij Instructeurs En Veilig De Weg Op!

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?