Theorie Cursus

Je Auto Theorie In 1 Dag!

AanmeldenNeem contact op

Haal je theorie binnen 1 dag!

Wil jij snel en gemakkelijk je auto theorie halen?  Volg dan een theorie cursus van Polat Quality, en slaag met zekerheid! Wij hebben in ons eigen Theorielokalen een speciaal oefen en leermethode die nagenoeg gelijk is aan die van het CBR. Zo bereid je je optimaal voor en haal je in no-time het auto/motor theorie examen. Wij geven in Amsterdam theorie cursus in 1 dag voor het auto of motor rijbewijs. Na het volgen van onze theoriecursus heb je meer dan 95 procent kans om te slagen bij het CBR.

Bij rijschool Polat Quality is het al jaren mogelijk je theorie-examen binnen 1 dag te halen. De methode die wij al jaren gebruiken heeft zich geuit in een hoge slagingspercentage met als gevolg dat vele kandidaten geslaagd zijn. Wij behandelen precies de onderdelen die je moet weten, zodat je later alles makkelijk snapt en met een goed gevoel het theorie-examen kan afleggen. De kosten van de spoed theoriecursus zijn €125,- incl. CBR examen (voor de kandidaten die zelf al examen hebben gereserveerd zijn de kosten €90,-).

Wij reserveren het examen dus een DigiD code is ook niet nodig. Mocht je toch bij het kleine percentage horen dat niet slaagt, dan mag je de cursus gratis overdoen. Je betaalt dan alleen zelf het examengeld. Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen.

Klanten over ons

mustafa eren
mustafa eren
2023-10-24
Rij-Instructeur die kritisch en professioneel met goede uitleg geeft. Is zeker een aanrader !
Ysf O
Ysf O
2023-10-21
In 1x geslaagd voor Avb en Avd binnen 1 maand tijd! Betere rijschool vind je niet in Amsterdam , top rijschool Polat Quality!!
Ilker Delikaya
Ilker Delikaya
2023-10-21
Binnen 3 weken heb ik mijn avb en avd in een keer behaald. Super blij dat ik voor rijschool Polat quality heb gekozen. ????????????????
M
M
2023-10-14
Polat een van de beste instructeur van Amsterdam. Ben echt erg blij eindelijk mijn rijbewijs heb.
Ali
Ali
2023-10-13
Geweldige rijinstructeur die zijn uiterste best doet om je te helpen. Ik heb hele goede, leerzame motorlessen gehad en hij heeft vaak genoeg ook speciaal tijd voor mij vrij gemaakt om me goed voor te bereiden voor m’n examens. Dankzij hem in één keer geslaagd voor mijn AVB en AVD. Zeker een aanrader!
Rachid Ras
Rachid Ras
2023-09-18
Rijschool die voor je klaar staat en altijd tijd voor je neemt , heeft mij heel goed geholpen terwijl ik nooit motor heb gereden. Is beetje streng tegen je maar dit is alleen omwille van jezelf en het helpt heel goed voor mij . Allebij de examen gehaald door inzettingen van de rijinstructeur en zijn geduldheid voor de leerlingen. Nog bedankt voor je inzet
th0m20
th0m20
2023-07-24
In 1x mijn auto rijbewijs gehaald via Polat Quality. De rijlessen met Enez waren leerzaam, gezellig en effectief. Door de kennis en manier van les geven van Enez heb ik vol zelfvertrouwen kunnen toewerken richting het examen. Ik kan het iedereen aanraden om te lessen bij Polar Quality!!
Santiago Florez Pinto
Santiago Florez Pinto
2023-07-24
Bij Polat Quality mijn motorrijlessen gevolgd en in één keer geslaagd voor alle toetsen! Geweldige instructeur met veel geduld en positieve instelling. Structuur, variatie en persoonlijke aandacht maakten het leerproces fantastisch. Ik raad Polat Quality ten zeerste aan! Bedankt voor alles! ????????️
Tayfun Basaran
Tayfun Basaran
2023-07-06
Beste rijschool van Amsterdam in 1keer geslaagd voor me motorrijbewijs en dat binnen 3 weken nog nooit eerder motor gereden Polat geeft beste instructies begeleiding met mooie tips en tricks voor de examen dankjewel voor alles Polat Quality
Huseyin Aldemir
Huseyin Aldemir
2023-06-20
In 1 keer geslaagd voor zowel AVB als AVD. Enes is een geweldige instructeur die veel energie in de lessen stopt om ervoor te zorgen dat je vol vertrouwen en op je gemak kan afrijden. Echt een aanrader voor een ieder die voor zijn motorrijbewijs wil gaan.

Onze diensten

Motorrijbewijs

Bij ons kun je ook gemakkelijk
je
motorrijbewijs halen!

Theorie examen

Theorie examen? 99% slagingspercentage
bij Polat Quality!

Rijbewijs binnen 2 weken!

Gemakkelijk, veilig en binnen 2 weken jouw rijbewijs in the pocket!

Versnelde rijopleiding

Deze versnelde rijopleiding biedt je de mogelijkheid om snel je rijbewijs te halen.

Rijopleiding op maat

Sommige leerlingen hebben al rijervaring maar sommige leerlingen hebben misschien angst om te falen. Bij het aanvragen van een proefles krijg je advies over je rijvaardigheid en inzicht.

Vriendelijke rij-instructeurs

Bij rijschool Polat Quality werken we met ervaren en vriendelijke rij-instructeurs. Voor het behalen van je rijbewijs of theorie-examen ben je bij ons aan het juiste adres!

Begin al vanaf 16,5 jaar

Als Rijschool geven we al jarenlang rijles en cursussen aan leerlingen en studenten van alle leeftijden! Dankzij 2toDrive kun je al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?